KrydstogtCenter lukker tirsdag den 23. juli kl. 14.00.

Madoplevelser

På Princess Cruises’ skibe er der et bredt udvalg af restauranter, så alle kan vælge smagsoplevelser, der passer til deres smag, og få mindeværdige kulinariske oplevelse.

Vælg mellem traditionelle serveringer på bestemte tidspunkter eller den fleksible ordning “Anytime Dining”, hvor man kan vælge de spisetider, der passer en. Du kan vælge mellem skibenes a la carte-restaurant, buffetrestaurant og specialrestauranter. Du kan også snuppe et mellemmåltid i poolafdelingen eller bestille roomservice når som helst (mod ekstra betaling).

I den elegante spisesal serveres mad af højeste kvalitet. Første servering er kl. 18, den anden kl. 20. Hvis du foretrækker faste spisetider og at sidde ved siden af de samme ved hvert måltid, kan du med fordel vælge det traditionelle format med faste serveringstider. Hvis du hellere spontant vil kunne beslutte, hvor og hvornår du vil spise, er “Anytime Dining” sagen. Middagen serveres i de forskellige restauranter mellem 17.30 og 22.00. Du kan naturligvis bestille bord i alle restauranterne.

 

Drikkevarer

Drikkevarer (vand, te, iste og kaffe) er gratis og tilgængeligt alle steder, hvor der serveres drikkevarer. Du kan også købe en drikkepakke, så du kan nyde dine yndlingsdrikkevarer ubegrænset.

 

A la carte

I Princess-skibenes a la carte-restaurant serveres hver aften en fireretters middag. Der er mange ting at vælge imellem på menuen: velsmagende forretter, supper, salater og ni forskellige hovedretter. Der fås også sukkerfri desserter, hvilket mange passagerer sætter pris på. For de sundhedsbevidste er der en hel del vegetariske valgmuligheder og endda en separat Lotus Spa-menu.

Menuen varieres dagligt, både til frokost og til middag. Ud over denne daglige afveksling i menuen er der også mangeårige favoritter på menuen, både hvad angår hovedretter og desserter.

 

Temarestauranter

Det er hyggeligt med variation, især hvad gourmetmad angår. Om bord på Princess Cruises’ skibe er der restauranter af høj kvalitet, lige fra steakhouses til forskellige temarestauranter. Restauranterne er særdeles populære, så vi anbefaler at bestille bord i forvejen. På samtlige specialrestauranter skal der betales en serviceafgift pr. person.

 

Casual dining

På Princess Cruises’ skibe er der adskillige muligheder for “casual dining”. Måske er man ikke altid i stødet til at spise under formelle former med flere retter iført pænt tøj. Så er det jo fint at indtage maden i en af de afslappede “casual dining”-restauranter. Her kan du f.eks. vælge buffet, pizza eller en hamburger. Mod ekstra betaling.