Sanctuary – en afslappende oplevelse

Sanctuary – en afslappende oplevelse

“Serenity Stewards” – altid til tjeneste!

Poolområdet Sanctuary har sit eget personale, og disse Serenity Stewards har ansvaret for, at dit ophold bliver så roligt og afslappende som muligt. De tager sig af din velvære ved at komme med et koldt håndklæde eller sprinkle Evian-vand i dit ansigt og ved at servere sund mad og drikke. Du kan leje en MP3-afspiller af dem fyldt med spillelister med forskellige temaer. Støjdæmpende hovedtelefoner sikrer, at du uforstyrret kan sejle af sted til musikkens verden.

 

Al Fresco-massage

I Sanctuary er der åbne bungalows, hvor Lotus Spa tilbyder massage under private former. Du kan vælge mellem klassisk massage, afslappende dyb massage eller Lotus Spa-helkropsmassage, som især er populær blandt par. Massørerne anvender særlige massagestole ved massage af ryg, skuldre og nakke. Hvad kunne være mere afslappende end spabehandlinger i grønne omgivelser i den svalende, milde brise fra havet og med behagelig musik i ørerne? Solstolene er luksuriøst bløde, og der er større stole til par. Hvad med en yogasession i solnedgangens skær som den perfekte afslutning på en afslappende dag?

 

Forfriskende drikkevarer og sunde mellemmåltider

Sanctuary har sine egne specialdrikkevarer og en menu med lette retter. På drinkslisten finder du både smoothies, energidrikke, iste og forfriskende saft. Menuen er let og forfriskende med specialiteter som frugtspyd og forårsruller svøbt i salatblade. Personalet tager hånd om din velvære, både hvad angår mad, drikkevarer, musik og andre behov.