Madoplevelser

På et krydstogt med Regent Seven Seas Cruises vælger du selv, med hvem og hvornår du vil indtage dine måltider. Måske vil du bestille din middag fra roomservice til din egen balkon? Eller måske vil du hellere prøve en af skibets specialrestauranter?

Skibet har 4-6 restauranter, og du kan selv vælge, hvilken du foretrækker lige præcis i aften. Der skal bestilles bord til specialrestauranterne. Du er garanteret en plads i hver og en af restauranterne mindst én gang i løbet af krydstogtet.

 

Restauranterne

 

Prime 7

Specialrestauranten Prime 7 er en elegant kødrestaurant med et moderne tvist. De robuste læderstole, trædetaljerne og det elegante bestik skaber en intim følelse i restauranten. Restauranten serverer klassiske retter som krebsetærte, roastbeef og muslingesuppe. Oksekød i klassen USDA Prime serveres i form af Prime New York Strip, Porterhouse Steak og Filet Mignon. Der serveres også kongekrabbe fra Alaska og søtunge. Bordbestilling er nødvendig til restauranten.

 

Compass Rose

Den stemningsfulde Compass Rose er krydstogtskibets største restaurant, hvor der serveres morgenmad med alt tilbehør, lettere frokoster og fantastiske middage. På Compass Rose er køkkenet europæisk, og der bydes der bl.a. på smagfulde vegetariske retter samt sunde specialiteter fra Canyon Ranch SpaClub. Du kan bede tjeneren om et bord til to eller deles om et bord og få nye bekendtskaber.

 

Signatures

Signatures er en autentisk fransk restaurant, som kan konkurrere med fine parisiske restauranter. I restauranten serveres franske klassiker som Quiche au Roquefort og Terrine de Foie Gras. Som hovedret finder du blandt andet lam og andebryst – naturligvis serveret med fremragende årgangsvine til. Restauranten findes på Seven Seas Voyager og Seven Seas Mariner. Der skal bestilles bord til restauranten.

 

La Veranda

I buffetrestauranten La Veranda serveres der morgenmad og lunch. Restauranten serverer ofte lokale lækkerier og lækker pizza. på La Veranda kan du spise indendørs eller nyde den friske havluft på dækket.

 

Chartreuse

Chartreuse er en fransk bistrorestaurant, der serverer det bedste fra det franske køkken. Ved tilberedningen af de lækre retter i fin dining-stil anvendes både klassiske og moderne tilberedningsmetoder. Alle borde i den stemningsfulde restaurant har en fantastisk udsigt over havet. Chartreuse har åbent ved frokosttid på havnedage og om aftenen hver dag. Restauranten findes kun om bord på Seven Seas Explorer og kræver bordbestilling.

 

Sette Mari at La Veranda

Hver aften ændrer La Veranda udseende til en intim middagsrestaurant. På Sette Mari at La Veranda serveres autentisk italiensk mad: antipasti og lækre pastaretter sammen med passende vine. Til menuerne anvendes der kun friske råvarer af høj kvalitet.

 

Pacific Rim

Den asiatiske fusionsrestaurant Pacific Rim er en smukt indrettet restaurant med fantastisk havudsigt. På menuen finder du blandt andet koreanske, thailandske og kinesiske lækkerier. Restauranten findes kun om bord på Seven Seas Explorer og kræver bordbestilling.

 

Pool Grill

På pool-restaurantens menu finder man blandt andet hamburgere, grillede skaldyr, sandwich og friske salater. Til dessert har du måske lyst til en milkshake eller en is.