KrydstogtCenter lukker tirsdag den 23. juli kl. 14.00.

Underholdning og aktiviteter

På et krydstogt med Regent Seven Seas Cruises kommer du ikke til at kede dig. Al underholdning og alle aktiviteter er inkluderet i krydstogtets pris, så du kan bare kaste dig ud i feriestemningen.

 

Hvad kan man lave om dagen?

Tilbring dagen i en skøn liggestol i pool området, slap af i boblebadet eller svøm nogle tag i den opvarmede pool. Test dine færdigheder i golfsimulatoren på minigolfbanen. Eller spil en bordtenniskamp eller prøv det populære shuffleboard. Ved pool restauranten kan du nyde den friske luft og udsigten over havet.

Få en god start på dagen på Coffee Connection, der tilbyder et stort udvalg af specialkaffe, bagværk og frisk frugt. På biblioteket kan du læse om kommende rejsemål eller tilbringe eftermiddagen i selskab med en gammel klassiker. Spil et parti skak eller deltag i en brætspil-konkurrence. På internet-caféen Club.com kan du holde kontakt med verden uden for skibet. På visse udvalgte krydstogter arrangeres der også et program for børn og unge både om bord og i land, og dette ledes af erfarent personale.

 

Hvad kan man lave om aftenen?

Om aftenerne vågner skibet op til liv. Restauranterne åbner deres døre, og underholdningen starter. I Show Loungen vises spændende cirkusforestillinger, produktioner i Broadway-stil og underholdende kabaret-forestillinger. Andre vil hellere tilbringe deres aften ved spillebordene i kasinoet eller nippe til en fin cognac og måske nyde en god cigar i den elegante Connoisseur Club.

Der arrangeres også disco- og karaokeaftener, jazzforestillinger og andre aftenprogrammer. Du kan danse til latin-toner på dansegulvet eller slappe af i pianobaren.

 

The Smithsonian Collection*

Smithsonian-instituttet er et uddannelses- og forskningsinstitut, der også ejer flere museer. På et krydstogt med Regent Seven Seas Cruises får du mulighed for at gå til foredrag og spørgetimer, der afholdes af instituttets forskere og eksperter. Foredragenes emner varierer fra kunst til græsk poesi og rejsemålenes historie. I løbet af aftenarrangementet får du mulighed for at tale med forskerne på et mere personligt niveau.

*Kun på visse krydstogter

 

Culinary Arts Kitchen

I Culinary Arts Kichen* arrangeres interessante madlavningskurser. På din egen køkkenarbejdsplads er der komfur, arbejdsflade og forskellige køkkenredskaber. Sværhedsniveauet for madlavningskurserne varierer fra nybegyndere til meget erfarne. I timerne lærer du for eksempel at lave fisk på otte forskellige måder, lave mad ved høj temperatur og lave pasta af dej. Læs mere om de forskellige muligheder her.

*Lektionerne på Culinary Arts Kitchen koster ekstra (89 dollar/person), og de findes kun på Seven Seas Explorer.