Madoplevelser

Udvalget i Silverseas restauranter varierer mellem de forskellige krydstogtruter. På krydstogter i Asien får du serveret måltider, der er inspireret af det asiatiske køkken. Ved Amalfikysten derimod kommer du til at smage på italienske lækkerier. Du kan nyde en hyggelig aften i restauranten sammen med dit selskab eller bede restauranten om at arrangere plads til jer ved et større bord.

 

La Terrazza & Slow Food

I restauranten, der har hentet sin inspiration fra fænomenet Slow Food, kan du nyde smagfulde italienske retter i langsom takt. Restaurantens retter er tilberedt af friske og lokale, økologiske råvarer, som napolitansk bøffelmozzarella, ligurisk olivenolie, prosciutto fra Parma og parmesanost fra Emilia-Romagnala. Der er ingen faste spisetider i restauranten, så du kan komme til morgenmad eller frokost på det tidspunkt, du ønsker. Bordbestilling er nødvendig til aftenmiddagen.

 

La Dame by Relais & Châteaux

Nyd en fantastisk middag på La Dame by Relais & Châteaux! På specialrestauranten serveres gourmetretter tilberedt af friske og lokale råvarer, mod en merpris (USD 60 per person). Menukortet ændres afhængigt af krydstogtruten. Bordbestilling er nødvendig til aftenmiddagen.

 

The Restaurant

Glimtende krystaller, porcelænsfade, stemningsfulde stearinlys og fantastisk havudsigt… I skibets hovedrestaurant har man ikke sparet på stemningen! Menuerne som består af specialiteter skabt af mesterkokkene på Relais & Châteaux, varieres dagligt. Der er ingen faste spisetider i restauranten, så du kan komme til morgenmad, frokost og middag på det tidspunkt, du ønsker.

 

The Grill

I restauranten The Grill, der findes på skibets dæk, kan du blandt andet bestille sund morgenmad eller pizza, der bliver bagt på stedet. Om aftenen forvandles restauranten til en interaktiv oplevelsesrestaurant. Varme pander stilles frem på bordene, hvor gæsterne selv kan tilberede deres mad. På restaurantens menukort finder du blandt andet friske skaldyr og kød af høj kvalitet. Der er ingen faste spisetider i restauranten, så du kan komme til morgenmad eller frokost, når du selv vil. Bordbestilling er nødvendig om aftenen.

 

Roomservice

Middag på din egen balkon? Ja, hvorfor ikke! Bestil herlige retter fra hovedrestaurantens menukort til din suite. Roomservice tilbydes døgnet rundt. Roomservice kan også levere retter til skibets lounger, hvor der er en bardisk.

 

Seishin (kun på Silver Spirit)

Specialrestauranten Seishin, hvor man spiser middag mod en merpris, har en intim atmosfære og serverer asiatisk fusionsmad af høj kvalitet. Alle retter fra kobebøf til hummer er tilberedt af friske og autentiske råvarer. Du kan beundre kokkenes dygtighed, når de tilbereder dejlige retter lige for øjnene af dig. Bordbestilling er nødvendig i restauranten.

Ved frokosttid kan du besøge restauranten uden merpris for at spise vidunderlige sushi- og sashimiretter.

 

Stars Supper Club (kun på Silver Spirit)

Nyd en gammeldags stemning i Stars Supper Clubs stemningsfulde restaurant. Bestil dine favoritcocktails fra baren og prøv forskellige prøvesmagningsretter, samtidig med du kan nyde kabaretsangerens og pianistens fælles forestilling. Bordbestilling er nødvendig.