Silver Nova

Bestil krydstogt

Sølv Novas imponerende arkitektur stræber efter at tage hensyn til og respektere de følsomme økosystemer i de steder, skibet besøger, og minimere sit miljøaftryk. Skibet er det første hybrid-luksusskib, der ikke producerer emissioner, når det er i havn. Selvom miljøvenlighed er vigtig om bord på skibet, glemmer Silver Nova ikke den karakteristiske luksus for rederiet. Silver Nova er indtil videre det største skib fra Silversea, og der er plads til over 700 passagerer på rejse med overnatning i dets innovative suiter.

Teknisk information

 • Bygget 2023
 • Renoverat
 • Bruttoton 54 700 t
 • Længde 245 m
 • Bredde 30 m
 • Dæk 9
 • Passagerer 725
 • Personale 555
 • Suiter 365

Suiter

Grand-suite

Grand-suiten tilbyder to separate senge, der kan kombineres til en dobbeltseng. Sengene er udstyret med specialfremstillede madrasser af høj kvalitet. For at sikre den bedste søvnkvalitet kan du vælge din egen pude fra suitens pudeudvalg. På badeværelset i suiten finder du brusekabine og boblebad, luksuriøse badeprodukter samt bløde badekåber og tøfler. Suiten er desuden udstyret med en garderobe, hårtørrer, makeup-bord, skrivebord, sovesofa, telefon, to fladskærms-tv’er, et interaktivt mediebibliotek, lydsystem, gratis WiFi, USB-opladningsporte til telefoner, separat spiseområde, køleskab og bar, espressomaskine, paraply samt pengeskab. Gæsterne i suiten har adgang til gratis vaskeservice under hele krydstogtet. Suiten har også en møbleret balkon. Gæsterne i suiten bliver betjent af deres egen butler. Den første dag på krydstogtet fejres med champagne, chokolade og frugt. Der serveres dagligt kanapéer i suiten, og gæsterne i suiten har mulighed for at spise middag ved skibets officersbord. Prisen for suiten inkluderer desuden en middag for to på La Dame-restauranten, to timers gratis international telefontid med hytte-telefonen samt prioriteret adgang til skibet på den første dag.

Suitens størrelse med balkonen er cirka 85 m².

Junior Grand-suit

I Junior Grand-suiten er der to separate senge, der kan kombineres til en dobbeltseng. Sengene er udstyret med specialfremstillede madrasser af høj kvalitet. For at sikre den bedste søvnkvalitet kan du vælge din egen pude fra suitens pudeudvalg. På badeværelset i suiten finder du brusekabine og boblebad, luksuriøse badeprodukter samt bløde badekåber og tøfler. Suiten er desuden udstyret med en garderobe, hårtørrer, makeup-bord, skrivebord, sovesofa, telefon, to fladskærms-tv’er, et interaktivt mediebibliotek, lydsystem, gratis WiFi, USB-opladningsporte til telefoner, separat spiseområde, køleskab og bar, espressomaskine, paraply samt pengeskab. Gæsterne i suiten har adgang til gratis vaskeservice under hele krydstogtet. Suiten har også en møbleret balkon. Gæsterne i suiten bliver betjent af deres egen butler. Den første dag på krydstogtet fejres med champagne, chokolade og frugt, og der serveres dagligt kanapéer i suiten.

Suitens størrelse med balkonen er cirka 54-58 m².

Master-suit

I Master-suiten er der to separate senge, der kan kombineres til en dobbeltseng. Sengene er udstyret med specialfremstillede madrasser af høj kvalitet. For at sikre den bedste søvnkvalitet kan du vælge din egen pude fra suitens pudeudvalg. På badeværelset i suiten finder du brusekabine og boblebad, luksuriøse badeprodukter samt bløde badekåber og tøfler. Suiten er desuden udstyret med en garderobe, hårtørrer, makeup-bord, skrivebord, sovesofa, telefon, to fladskærms-tv’er, et interaktivt mediebibliotek, lydsystem, gratis WiFi, USB-opladningsporte til telefoner, separat spiseområde, køleskab og bar, espressomaskine, paraply samt pengeskab. Gæsterne i suiten har adgang til gratis vaskeservice under hele krydstogtet. Suiten har også en møbleret balkon. Gæsterne i suiten bliver betjent af deres egen butler. Den første dag på krydstogtet fejres med champagne, chokolade og frugt. Der serveres dagligt kanapéer i suiten, og gæsterne i suiten har mulighed for at spise middag ved skibets officersbord. Prisen for suiten inkluderer desuden en middag for to på La Dame-restauranten, to timers gratis international telefontid med hytte-telefonen samt prioriteret adgang til skibet på den første dag.

Suitens størrelse med balkonen er cirka 67-77 m².

Medallion-suit

I Medallion-suiten er der to separate senge, der kan kombineres til en dobbeltseng. Sengene er udstyret med specialfremstillede madrasser af høj kvalitet. For at sikre den bedste søvnkvalitet kan du vælge din egen pude fra suitens pudeudvalg. På badeværelset i suiten finder du brusekabine og badekar, luksuriøse badeprodukter samt bløde badekåber og tøfler. Suiten er desuden udstyret med en garderobe, hårtørrer, makeup-bord, skrivebord, sovesofa, telefon, to fladskærms-tv’er, et interaktivt mediebibliotek, lydsystem, gratis WiFi, USB-opladningsporte til telefoner, køleskab og bar, espressomaskine samt paraply. Gæsterne i suiten har adgang til gratis vaskeservice under hele krydstogtet. Suiten har også en møbleret balkon. Gæsterne i suiten bliver betjent af deres egen butler. Den første dag på krydstogtet fejres med champagne, chokolade og frugt, og der serveres dagligt kanapéer i suiten.

På skibet tilbydes Medallion- og Premium Medallion-sviiter. Forskellen mellem disse suiter ligger i placeringen. Premium Medallion-sviiterne er placeret i bagenden af skibet.

Suitens størrelse med balkonen er cirka 49 m².

Otium-suite

Otium-suitten findes der to separate senge, der kan konverteres til en dobbeltseng. Sengene har skræddersyede madrasser af høj kvalitet. For at sikre den bedste søvnkvalitet kan du vælge din egen pude fra suittens pudeudvalg. På badeværelset i suitten finder du brusebad og spabad, luksuriøse badeprodukter samt plys-badekåber og badesko. Suittens udstyr inkluderer også blandt andet et walk-in closet, hårtørrer, makeupbord, skrivebord, sovesofa, telefon, to fladskærms-tv’er og interaktiv mediebibliotek, lydsystem, skrivebord, gratis WiFi, USB-opladningsporte til telefoner, separat spiseområde, køleskab og bar, espressomaskine, paraply og pengeskab. Suittens gæster har gratis vaskeservice under krydstogtet. Suitten har også sin egen møblerede balkon med spabad. Suittens gæster serviceres af deres egen butler. Krydstogtets første dag fejres med champagne, chokolade og frugt. Der serveres dagligt kanapéer i suitten, og suittens gæster kan spise middag ved skibets besætningsbord. Suittens pris inkluderer også middag for to på La Dame-restauranten, to timers gratis international telefontid med hytte-telefonen og prioriteret adgang til skibet på den første dag.

Suittens størrelse med balkon er ca. 123 m².

Owner’s-suit

Owner’s-suite er en luksuriøs og rummelig indkvartering med to separate senge, der kan konverteres til en dobbeltseng. Sengene har specialfremstillede madrasser af høj kvalitet. For at sikre den bedste søvnkvalitet kan du vælge din egen pude fra et udvalg i suiten. På badeværelset i suiten finder du brusekabine og boblebad, luksuriøse badeprodukter samt bløde badekåber og tøfler. Suiten er udstyret med en garderobe, hårtørrer, makeup-bord, skrivebord, sovesofa, telefon, to fladskærms-tv’er og et interaktivt mediebibliotek, lydsystem, skrivebord, gratis WiFi, USB-opladningsporte til telefoner, separat spiseområde, køleskab og bar, espressomaskine, paraply og pengeskab. Suitens gæster har gratis vaskeservice under krydstogtet. Suiten har også en møbleret balkon. Suitens gæster betjenes af deres egen butler. Den første dag på krydstogtet fejres med champagne, chokolade og frugt. Der serveres dagligt kanapéer i suiten, og suitens gæster kan spise middag ved skibets officersbord. Suitens pris inkluderer også middag for to på La Dame-restauranten, to timers gratis international telefontid med hytte-telefonen og prioriteret adgang til skibet på den første dag.

Suitens størrelse med balkonen er cirka 98 m².

Signature-suit

I Signature-suiten er der to separate senge, der kan kombineres til en dobbeltseng. Sengene er udstyret med specialfremstillede madrasser af høj kvalitet. For at sikre den bedste søvnkvalitet kan du vælge din egen pude fra suitens pudeudvalg. På badeværelset i suiten finder du brusekabine og boblebad, luksuriøse badeprodukter samt bløde badekåber og tøfler. Suiten er desuden udstyret med en garderobe, hårtørrer, makeup-bord, skrivebord, sovesofa, telefon, to fladskærms-tv’er, et interaktivt mediebibliotek, lydsystem, gratis WiFi, USB-opladningsporte til telefoner, separat spiseområde, køleskab og bar, espressomaskine, paraply samt pengeskab. Gæsterne i suiten har adgang til gratis vaskeservice under hele krydstogtet. Suiten har også en møbleret balkon. Gæsterne i suiten bliver betjent af deres egen butler. Den første dag på krydstogtet fejres med champagne, chokolade og frugt. Der serveres dagligt kanapéer i suiten, og gæsterne i suiten har mulighed for at spise middag ved skibets officersbord. Prisen for suiten inkluderer desuden to timers gratis international telefontid med hytte-telefonen samt prioriteret adgang til skibet på den første dag.

Suitens størrelse med balkonen er cirka 65 m².

Silver-suit

I Silver-suiten er der to separate senge, der kan kombineres til en dobbeltseng. Sengene er udstyret med specialfremstillede madrasser af høj kvalitet. For at sikre den bedste søvnkvalitet kan du vælge din egen pude fra suitens pudeudvalg. På badeværelset i suiten finder du brusekabine og boblebad, luksuriøse badeprodukter samt bløde badekåber og tøfler. Suiten er desuden udstyret med en garderobe, hårtørrer, makeup-bord, skrivebord, sovesofa, telefon, to fladskærms-tv’er, et interaktivt mediebibliotek, lydsystem, gratis WiFi, USB-opladningsporte til telefoner, separat spiseområde, køleskab og bar, espressomaskine, paraply samt pengeskab. Gæsterne i suiten har adgang til gratis vaskeservice under hele krydstogtet. Suiten har også en møbleret balkon. Gæsterne i suiten bliver betjent af deres egen butler. Den første dag på krydstogtet fejres med champagne, chokolade og frugt. Der serveres dagligt kanapéer i suiten, og gæsterne i suiten har mulighed for at spise middag ved skibets officersbord.

Suitens størrelse med balkonen er cirka 63 m².

Veranda-suit

I Veranda-suiterne er der to separate senge, som kan sammenkobles til en dobbeltseng. Sengene har madrasser af høj kvalitet, som er specialfremstillet. For at sikre den bedste søvnkvalitet kan du vælge din egen pude fra suitens pudeudvalg. På badeværelset i suiten finder du brusekabine og badekar, luksuriøse badeprodukter samt bløde badekåber og tøfler. Suiten er udstyret med en garderobe, hårtørrer, makeup-bord, skrivebord, køleskab og bar, sofaområde, telefon, fladskærms-tv og interaktivt mediebibliotek, gratis WiFi, USB-opladningsporte til telefoner, paraply og pengeskab. Gæsterne i suiten bliver betjent af deres egen butler. Den første dag på krydstogtet fejres med champagne.

På skibet tilbydes Classic Veranda-, Superior Veranda-, Deluxe Veranda- og Premium Veranda-suiter. Forskellen mellem disse suiter ligger i placeringen. Classic Veranda- og Superior Veranda-suiterne er placeret i skibets forreste og bagerste del. Deluxe Veranda-suiterne er beliggende på et populært sted midt på skibet. Premium Veranda-suiterne er placeret på de øvre dæk i skibets bagerste del.

Svittens størrelse inklusive balkon er cirka 33 m².

Galleri

Kampagner

 • Op til 15.000 kr i rabat pr. person hos Silversea

  Op til 15.000 kr i rabat pr. person hos Silversea

  Silversea

  Der er tusindvis af grunde til at sejle med Silversea, men fra nu og indtil udgangen af februar tror vi, at du vil synes om at få op til 15.000 kr. pr. person i rabat! Oplev Afrika, Antarktis, Asien eller Europa på 1. klasse.

  Kampagneperiode: 27/12 2023-15/3 2024