Wellnesstjenester

Silverseas spa er et afslappende sted at flygte hen, væk fra skibets liv og larm. Spa-afdelingen har enorme panoramavinduer, flere behandlingsrum, indendørs og udendørs områder til afslapning samt et boblebad. I det udendørs område er der en bardisk, hvor du kan bestille smoothies, champagne eller cocktails til servering i boblebadet.

I spaen tilbydes et rigt udbud af forskellige wellnessbehandlinger fra kropsindpakninger til massage med varme sten og ansigtsbehandlinger. I den eksklusive spa-afdeling Thermal Suite er der opvarmede liggestole, flere saunaer og dampbade. Silver Spirit kan tilbyde et tyrkisk bad til privat brug til den, der længes efter at forkæle sig selv endnu mere.

I skibets skønhedssalon tilbydes forskellige slags skønhedsbehandlinger som manicure og pedicure. I frisørsalonen kan du få frisket dit hår op og få det klippet og farvet.

Begynd morgenen med træning i krydstogtskibets motionscenter, der er udstyret med frie vægte, træningsmaskiner, løbebånd, crosstrainer og motionscykler. Du kan uden merpris deltage i de holdtræninger, der arrangeres, som yoga og pilates. Motionscentret tilbyder mod en merpris timer med en personlig træner og andre specialkurser.

På krydstogtet arrangeres der også foredrag om sundhed og træning, hvor du kan lære alt fra akupunktur til en sund livsstil.