Anbefalede krydstogter

Filtrer resultat

 • 2869kr

  Nordeuropa fra Hamburg

  7dage

  Oplev Southampton, Le Havre, Zeebrügge og Amsterdam på dette hyggelige krydstogt med start i Hamburg.

  Bestil online
 • 2028kr

  Last minute i Middelhavet!

  27.10.2021 / 4dage

  Last minute i Middelhavet med Norwegian Epic! Fly- og hotelpakke fra 3.695 kr. pr. person. Kontakt os for yderligere information.

  Bestil online
 • 8200kr

  Udforsk den smukke norske kyst med Hurtigruten

  7dage

  Besøg verdensberømte fjorde, fjelde, øgrupper og charmerende havne under nordlyset eller midnatssolen. Kom tæt på Norges natur og rige dyreliv. Tag med på udflugter og aktive friluftsoplevelser i hver havn.

  Bestil
 • 4674kr

  Det Østlige Middelhav fra Piræus

  8dage

  Når du starter dit krydstogt fra Piræus i Grækenland, venter dig de skønneste havne i Det Græske Øhav. Besøg bland andet Mykonos, Santorini, Corfu og Rhodos.

  Bestil
 • 4183kr

  Det Vestlige Middelhav

  8dage

  Et krydstogt i Det Vestlige Middelhav tager dig typisk til Barcelona, Civitavecchia (Rom), Marseilles, Malta, Napoli, Sicilien eller La Spezia. Her sejler de største skibe som Norwegian Epic, Harmony og the Seas og MSC Grandiosa.

  Bestil
 • 4734kr

  Krydstogter til De Kanariske Øer

  Et krydstogt til bland andet Tenerife, Madeira og Las Palmas er den perfekte vinterferie. Vælg mellem 8-12 nætters krydstogt med start i Lissabon, Barcelona, Genua og Southampton.

  Bestil
 • 3469kr

  Middelhavet året rundt

  Middelhavet kan nydes året rundt. Sommeren er varm og solsikker, mens vinterhalvåret er perfekt til at opleve alle seværdigheder. MSC Cruises har noget af det største udvalg af krydstogter i Middelhavet – året rundt!

  Bestil
 • 10540kr

  Luksus i Caribien med Celebrity Cruises

  Oplev det bedste af Caribien på et all-inklusive krydstogt med Celebrity Cruises. På deres 9-14 nætters krydstogter får du det hele med; lækre strande på St. Lucia og Antigua, shopping på St. Thomas og den bedste rompunch på Barbados.

  Bestil
 • 5097kr

  Free at Sea med Norwegian Cruise Line i Caribien

  8dage

  Dejlige krydstogter fra Miami, San Juan, New Orleans og New York. Du kan opgradere dit krydstogt for 750 kr. pr. person og få f.eks. premium drikkepakke og rabatter på udflugter inkluderet. Freestyle Cruising med Norwegian Cruise Line – friheden til at selv bestemme.

  Bestil
 • 4357kr

  Verdens største skib året rundt i Caribien

  8dage

  Harmony of the Seas, Allure of the Seas, Oasis of the Seas og Symphony of the Seas er blandt verdens største krydstogtskibe, og er en oplevelse, for rejsende i alle aldre. Central Park, Boardwalk, Aqua Theater og et unikt underholdningsprogram er enestående oplevelser for alle.

  Bestil
 • 18559kr

  Perler i det sydlige Caribien

  15dage

  Se og oplev de smukkeste små øer i det sydlige Caribien på et 14 nætters krydstogt. Krydstogterne stopper blandt andet i Martinique, Guadeloupe og Dominica. Vi tilbyder Fly & Cruise pakker fra København.

  Bestil
 • 27180kr

  Luksus og idylliske destinationer ombord på Silversea

  Taormina, Amalfi, Sorrento, Capri, Portofino, Monaco, St. Tropez og Cannes er alle fantastiske destinationer med små havne. Disse destinationer kan kun nås med mindre skibe som Silverseas luksusskibe.

  Bestil
 • 5195kr

  Hele Sydøstasien på samme krydstogt

  Hong Kong, Vietnam, Thailand, Singapore, Malaysia, Indonesien ... Oplev alle disse eksotiske lande under et og samme krydstogt. Krydstogter i Sydøstasien varer normalt 11-15 dage, og giver dig store muligheder for at nyde gæstfriheden både ombord og i land!

  Bestil
 • 4809kr

  Spændende krydstogter i Den Persiske Bugt

  8dage

  MSC Cruises nye skib MSC Virtuosa, tager dig med rundt, på et skønt krydstogt i Den Persiske Golf. Oplev Dubai, Abu Dhabi, den utrolig spændende ø Sir Bani Yas og andre fascinerende destinationer.

  Bestil
 • 4500kr

  Alaska er bedst fra vand siden!

  8dage

  Krydstogtscentret tilbyder et stort udvalg af krydstogter til Alaska. Se alle 7 nætters krydstogter her, og vælg din egen favorit!

  Bestil
 • 7165kr

  Alaska med Holland America Line

  7dage

  Rederiet er kendt for sit store Alaska program, og tilbyder nogle af de bedste landarrangementer før eller efter dit krydstogt. Oplev Denali National Park, hvor det højeste bjerg i Nordamerika ligger. På din rejse kan du forvente at se bjørne, ørne og elge.

  Bestil
 • 4810kr

  Det bedste af Alaska

  8dage

  Med blændende gletsjere, og fantastiske kystlinjer, er et krydstogt i Alaska en oplevelse for livet. Den nordgående eller sydgående rute giver dig mulighed for at se den legendariske Hubbard gletsjer.

  Bestil
 • 3539kr

  Oplev det bedste af vores nordiske naboer på et krydstogt fra København

  8dage

  Oplev bland andet Stockholm, Helsinki og Skt. Petersborg, eller de smukke norske fjorde. Stå på og af i København!

  Bestil