Anbefalede krydstogter

Filtrer resultat

 • 9100kr

  Oplev fantastiske Japan

  Oplev fantastiske Japan på et krydstogt. Her er eventyr på land og til vands fyldt med uforglemmelige oplevelser. Besøg bland andet Kobe, Okinawa og Nagasaki.

  Bestil online
 • 3220kr

  Nordeuropa fra Hamburg

  Oplev Southampton, Le Havre, Zeebrügge og Amsterdam på dette hyggelige krydstogt med start i Hamburg.

  Bestil online
 • 2630kr

  Last minute i Middelhavet!

  Last minute i Middelhavet! 7 nætters krydstogt fra f. eks. Barcelona til Palma, Palermo, Rom og Marseilles.

  Bestil online
 • 2630kr

  Det Vestlige Middelhav

  Et sommerkrydstogt i Det Vestlige Middelhav tager dig typisk til Barcelona, Civitavecchia (Rom), Marseilles, Malta, Napoli, Sicilien eller La Spezia. Her sejler de største skibe som Symphony of the Seas, MSC World Europa og Costa Smeralda.

  Bestil online
 • 8890kr

  Krydstogter til De Kanariske Øer

  Et krydstogt til bland andet Tenerife, Madeira og Lanzarote er den perfekte vinterferie. Vælg mellem 9-14 nætters krydstogt med start i Lissabon eller Malaga.

  Bestil online
 • 2630kr

  Middelhavet året rundt

  Middelhavet kan nydes året rundt. Sommeren er varm og solsikker, mens vinterhalvåret er perfekt til at opleve alle seværdigheder. MSC Cruises og Costa Cruises har noget af det største udvalg af krydstogter i Middelhavet – året rundt!

  Bestil online
 • 7520kr

  Luksus i Caribien med Celebrity Cruises

  Oplev det bedste af Caribien med Celebrity Cruises. På deres 10-14 nætters krydstogter får du det hele med; lækre strande på St. Lucia og Antigua, shopping på St. Thomas og den bedste rompunch på Barbados.

  Bestil online
 • 6550kr

  Free at Sea med Norwegian Cruise Line i Caribien

  Dejlige krydstogter fra Miami, San Juan, New Orleans og New York. Du kan opgradere dit krydstogt for 1.125 kr. pr. person og få f.eks. Open Bar drikkepakke og rabatter på udflugter inkluderet. Freestyle Cruising med Norwegian Cruise Line – friheden til at selv bestemme.

  Bestil online
 • 4570kr

  Verdens største skib året rundt i Caribien

  Harmony of the Seas, Allure of the Seas, Icon of the Seas, Harmony of the Seas, Oasis of the Seas, Symphony of the Seas og Wonder of the Seas er verdens største krydstogtskibe, og er en oplevelse, for rejsende i alle aldre. Central Park, Boardwalk, Aqua Theater og et unikt underholdningsprogram er enestående oplevelser for alle.

  Bestil online
 • 25160kr

  Luksus og idylliske destinationer ombord på Silversea

  Taormina, Amalfi, Sorrento, Capri, Portofino, Monaco, St. Tropez og Cannes er alle fantastiske destinationer med små havne. Disse destinationer kan kun nås med mindre skibe som Silverseas luksusskibe.

  Bestil online
 • 6580kr

  Hele Sydøstasien på samme krydstogt

  Hong Kong, Vietnam, Thailand og Singapore... Oplev alle disse eksotiske lande under et og samme krydstogt. Krydstogter i Sydøstasien varer normalt 11-15 dage, og giver dig store muligheder for at nyde gæstfriheden både ombord og i land!

  Bestil online
 • 2630kr

  Spændende krydstogter i Den Persiske Bugt

  Costa Cruises nye skib Costa Toscana, tager dig med rundt, på et skønt krydstogt i Den Persiske Golf. Oplev Dubai, Abu Dhabi, Muscat og andre fascinerende destinationer.

  Bestil online
 • 4740kr

  Alaska er bedst fra vand siden!

  Krydstogtscentret tilbyder et stort udvalg af krydstogter til Alaska. Se alle 7 nætters krydstogter her, og vælg din egen favorit!

  Bestil online
 • 6760kr

  Alaska med Holland America Line

  Rederiet er kendt for sit store Alaska program, og tilbyder nogle af de bedste landarrangementer før eller efter dit krydstogt. Oplev Denali National Park, hvor det højeste bjerg i Nordamerika ligger. På din rejse kan du forvente at se bjørne, ørne og elge.

  Bestil online
 • 4740kr

  Det bedste af Alaska

  Med blændende gletsjere, og fantastiske kystlinjer, er et krydstogt i Alaska en oplevelse for livet. Den nordgående eller sydgående rute giver dig mulighed for at se den legendariske Hubbard gletsjer.

  Bestil online
 • 6120kr

  Oplev det bedste af vores nordiske naboer på et krydstogt fra København

  Oplev bland andet Stockholm og Riga eller de smukke norske fjorde. Stå på og af i København!

  Bestil online
 • 4170kr

  Det Østlige Middelhav fra Piræus

  Når du starter dit krydstogt fra Piræus i Grækenland, venter dig de skønneste havne i Det Græske Øhav. Besøg bland andet Mykonos, Santorini, Corfu og Rhodos.

  Bestil online