Celebrity Cruises – en ny form for luksus

Bestil krydstogt

Moderne og stilfulde Celebrity Cruises

Celebrity Cruises‘ storslåede skibe sejler i hele verden, bland andet i Middelhavet Caribien, Asien og Australien. Disse krydstogter er perfekte til par og grupper af venner, og her får I en helt ny form for luksus: moderne kahytter, frisk design, innovative løsninger, personlig service, underholdning i verdensklasse og en afslappet atmosfære.

Vi har en række gode tilbud med Celebrity Cruises – for eksempel er udvalgte vinterkrydstogter på tilbud lige nu med lommepenge til at bruge ombord.
Se alle tilbud med Celebrity Cruises!

Celebrity Beyond er et af de mest elegante skibe i verden. Jeg var på Celebrity Beyond’s jomfrurejse i Europa i april 2022 og var helt vild med skibet! Celebrity Beyond’s søsterskibe, Celebrity Apex (2020) og Celebrity Edge (2018), er også et fremragende valg, hvis du ønsker at holde ferie på et moderne skib Aino, KrydstogtCenter

Værdi for pengene

"When it comes to luxury, more is more. More space, more options, more luxury."

Et krydstogt med Celebrity Cruises giver god værdi for pengene – prisen for et krydstogt inkluderer indkvartering i en skøn og flot designet kahyt, måltider i buffet- og à la carte-restauranterne, underholdning, de fleste aktiviteter om bord og drikkepenge til skibets personale.

Celebrity Cruises i en nøddeskal

 • Unikke krydstogtrejser og destinationer
 • Moderne kunst og design
 • Indkvartering i flot designede kahytter og suiter
 • Stort udvalg af restauranter og mad i verdensklasse
 • Velvære i alle afskygninger: i spa, pool og fitnesscenter

Lær rederiet at kende!

Kampagner

Spændende sejlruter i hele verden

Nyd en krydstogtsferie fyldt med kulturelle seværdigheder, historie, god mad og selvfølgelig luksus med Celebrity Cruises!

Vidunderlige krydstogter i Middelhavet / sommersæson 2023-2024

Celebrity Beyond, Celebrity Apex, Celebrity Edge

Eksempel på sejlrute: Civitavecchia (Rom) – På havet – Korfu – Dubrovnik – Kotor – Zakynthos – På havet – Napoli – La Spezia (Firenze, Pisa, Cinque Terre) – Civitavecchia (Rom)
Priser fra 8.010 kr. pr. person

Eksempel på sejlrute: Piræus, Athen – Mykonos – Santorini – På havet – Valletta – På havet – Civitavecchia, Rom – La Spezia (Firenze, Pisa, Cinque Terre) – Nice – Marseille – Barcelona
Priser fra 13.366 kr. pr. person

 

Skønne krydstogter i Caribien / vintersæson 2022-2023

Celebrity Beyond, Celebrity Apex, Celebrity Edge

Eksempel på sejlrute: Fort Lauderdale – På havet – San Juan, Puerto Rico – Roadtown, Tortola – Basseterre, St. Kitts og Nevis – På havet – På havet – På havet – Fort Lauderdale
Priser fra 6.268 kr. pr. person

Eksempel på sejlrute: Fort Lauderdale – På havet – På havet – Philipsburg, St. Maarten – Castries – Bridgetown – St. John´s – Basseterre – På havet – På havet – Fort Lauderdale
Priser fra 9.710 kr. pr. person

Unikke Alaska-krydstogter / sommersæson 2023-2024

Celebrity Eclipse, Celebrity Solstice, Celebrity Millennium

Eksempel på sejlrute: Vancouver – Inside Passage – Ketchikan, Alaska – Juneau, Alaska – Skagway, Alaska – Hubbard Glacier – Icy Strait, Alaska – Til søs – Victoria, Canada – Seattle
Priser fra 5.562 kr. pr. person

Eksempel på sejlrute: Vancouver – På havet – Ketchikan, Alaska – På havet – På havet – På havet – På havet – Crossing the international date line – På havet – På havet – På havet – På havet – Muroran – Aomori – På havet – Yokohama
Priser fra 9.828 kr. pr. person

Højdepunkter fra de nye skibe

Celebrity Beyond (2022), Celebrity Apex (2020) og Celebrity Edge (2018) er ikke uden grund blevet kaldt verdens mest moderne krydstogtskibe med spændende nyt design og innovative løsninger som for eksempel det bevægelige dæk kaldet Magic Carpet

 • Magic Carpet

  Det bevægelige ydre dæk, det såkaldte Magic Carpet eller flyvende tæppe, er et område, hvis brug ændres afhængigt af det dæk, det ligger på. På Resort-dækket kan du opleve et unikt Dinner on the Edge-måltid på det magiske tæppe, på dæk 14 er det en forlængelse af pooldækket, og på dæk 5 serveres der et uforglemmeligt udendørsmåltid på det. Det magiske tæppe byder på fri udsigt over havet og en stemningsfuld indretning.

 • Resort-dæk

  Nyd udeluften på det unikke Resort-dæk. Dækkets store pool, kunstgalleri, to-etagers Martini-glasformede boblebad og cabana-badehytter er perfekte steder at slappe af. Området strækker sig over to dæk og er omgivet af en løbebane med opad- og nedadgående skråninger. Besøg også de voksne rejsendes eget poolområde, hvis design er inspireret af havets farver og bevægelse.

 • Rooftop Garden

  Slå dig ned i en behagelig stol, og fordyb dig i en god bog eller nyd en forfriskende cocktail, mens du beundrer det åbne hav. Tag et spil skak på et enormt skakbræt, eller nyd afslappet livemusik. Rooftop Garden er inspireret af legepladser for børn – det er et ubekymret, rummeligt og livligt område, hvor du kan slappe af og hygge dig. Rooftop Garden har også sin egen grillrestaurant.

 • Infinite Veranda-kahytter

  Nyd solnedgangen direkte fra den behagelige sofa i din egen Infinite Veranda-kahyt. Med et tryk på en knap foldes balkondørene til side, og værelset bliver en del af balkonen. Hvis man ønsker det, kan balkonglasset også lukkes helt. Infinite Veranda-kahytterne har et moderne design, innovativ teknologi, samt komfortable king size-senge.

Det eneste, du skal gøre, er at bestille…

 • Førsteklasses kahytter, hvoraf 85 % har balkon.
 • Prisbelønnede restauranter.
 • Iste, juice til morgenmad, kaffe og isvand
 • Swimmingpools, Lawn Club og Rooftop Garden
 • Fitnesscenter med panoramavinduer og muligheder for træning i hold.
 • Masser af underholdning som akrobatik, musicals, komedier og levende musik.
 • Alle skatter og havneafgifter
 • Serviceafgifter til personalen ombord.

At booke et krydstogt hos os er enkelt. Du kan lave en reservation via vores online booking eller ved at kontakte vores kundeservice via e -mail, chat eller telefon. Reservationen er helt uforpligtende, da den først vil blive bekræftet efter forudbetaling af krydstogtet.

Depositum for et krydstogt med Celebrity Cruises er 2.000 kr. pr. person. Resten af betalingen skal være KrydstogtCenter i hænde senest 65 dage før afrejsedagen. Ved bookning derefter skal hele beløbet betales samtidig med bookningen.

KrydstogtCenter er en del af det finske privatejede selskab Travel Specialist Group. Vi er specialiserede på krydstogter, og har et af de største udbud af online rederier på det nordiske marked.
Vi opkræver intet servicegebyr for bestillinger af krydstogter, så de kan bookes hos KrydstogtCenter til samme pris og indimellem endda billigere end på de forskellige rederiers egne hjemmesider.

Vi elsker krydstogter, og har sejlet med de fleste rederier. Hos os er du i sikre hænder ved bestilling af dit drømmekrydstogt.
KrydstogtCenters prisgaranti garanterer at du hos os får dit krydstogt til markedets bedste pris.
Har du Norwegian Reward, SAS Eurobonus eller Finnair Plus optjener du bonuspoints på alle vores krydstogter!