KrydstogtCenter lukker tirsdag den 23. juli kl. 14.00.
24.2.2024

MSC Cruises lancerer rute fra De Kanariske Øer i vinteren 24/25

MSC Cruises lancerer i vinteren 2024/2025 en helt ny krydstogtsrute fra danskernes favoritdestination, De Kanariske Øer, med ombordstigning på Gran Canaria eller Tenerife.

Under det 7 nætter lange krydstogt med MSC Opera kan gæsterne gå i land på fem Kanariske Øer og Funchal på Madeira. Med op til 16 timers havnetid er der masser af tid til at nyde, hvad hver destination har at byde på.

“Vi er meget glade og spændte på den kommende sæson. Krydstogter fra De Kanariske Øer er noget, som vi i de nordiske lande har presset på for i flere år. Nu er det endelig en realitet”, siger Claes Tamm, nordisk chef for MSC Cruises.

De Kanariske Øer er en af danskernes mest populære feriedestinationer, og MSC Cruises præsenterer nu endelig muligheden for at opleve De Kanariske Øer fra søsiden. Premiererejsen finder sted i november 2024, og skibet MSC Opera tilbyder ombordstigning på Gran Canaria eller Tenerife. Krydstogtet løber fra november 2024 til marts 2025 (20 uger).

“Vi ser dette som en perfekt mulighed for at vinde terræn hos nye kunder, som endnu ikke har prøvet denne fornøjelige rejseform. Og mængderne er der. Sidste år rejste omkring 1,3 millioner mennesker til De Kanariske Øer alene fra de nordiske lande, og omkring 350.000 fra Danmark,” slutter Claes Tamm.

Passagererne har mulighed for at ligge i havn i op til 16 timer, så der er masser af tid til at nyde dét, som de forskellige øer har at byde på. Højdepunkterne på krydstogtet inkluderer besøg i hovedstæderne Las Palmas, Puerto del Rosario, Funchal, Arrecife og Santa Cruz de la Palma.

Om MSC Opera
Om bord på MSC Opera er der flere restauranter, et kasino, et afslapningscenter og et poolområde. For de yngste er der et udendørs vandland, mens familiens teenagere kan prøve spændende VR-oplevelser. MSC Opera har også flere muligheder for dem, der gerne vil være aktive på deres ferie, bl.a. et fitnesscenter og en løbebane.

 

 

Forrige artikel

2.6.2023

MSC Euribia sejler klimaneutralt krydstogt med bio-LNG

MSC Cruises' flagskib, det helt nye MSC Euribia, har forladt værftet ved Chantiers de l'Atlantique i Saint-Nazaire, Frankrig, og er nu på vej mod København, hvor det skal navngives og officielt indvies ved en stor ceremoni

Læs mere : MSC Euribia sejler klimaneutralt krydstogt med bio-LNG