Celebrity Xpedition

Bestil krydstogt

Celebrity Xpedition er et af de få skibe, der sejler til Galapagos-øerne. Der er plads til 98 passagerer om bord.

Mad

Maden om bord er glimrende og afspejler det område, krydstogtet foregår i. Den består af masser af fisk, lokale grøntsager og frugt. Restauranten har lange åbningstider, så man kan spise, næsten når man vil.

Underholdning, sport og sundhed

Galapagos-øernes natur er enestående, og din oplevelse bliver optimal takket være de dygtige guides, der er med om bord. Der tilbydes også interessante forelæsninger om naturen på øerne. Der er desuden mulighed for at låne udstyr til snorkling, våddragter og kikkerter helt gratis. Derudover er der sauna, jacuzzi og en lille spa på soldækket. Det er en skøn oplevelse at sidde på soldækket og betragte stjernerne om aftenen.

Teknisk information

  • Bygget 2004
  • Renoverat 2018
  • Bruttoton 2 840 t
  • Længde 90 m
  • Bredde 14 m
  • Dæk 6
  • Passagerer 100
  • Personale 65
  • Kahytter 50

Kahytter

Udvendig kahyt

Udvendige kahytter har to enkeltsenge, som kan laves om til en dobbeltseng. Derudover er kahytterne udstyret med tv og dvd, telefon, sikkerhedsboks, rummelig garderobe, bord, sofagruppe, wi-fi, mp3-dockingstation, minibar, brusebad og toilet, badekåber samt hårtørrer.

Kahytten er på 13-15 m².

Royal Suite

Royal Suite har en stor balkon og dobbeltseng, som kan laves om til to enkeltsenge. Derudover er suiterne udstyret med tv og dvd, telefon, sikkerhedsboks, rummelig garderobe, bord, sofagruppe, wi-fi, mp3-dockingstation, minibar, brusebad og toilet, badekåber samt hårtørrer. I suiterne kan du nyde mousserende vin på ankomstdagen og daglige snacks i kahytten.

Suiten er på 23 m² plus balkon på 18 m².

Xpedition Suite

Xpedition Suiter har balkon og en dobbeltseng, som kan laves om til to enkeltsenge. Derudover er suiterne udstyret med sovesofa, tv og dvd, telefon, sikkerhedsboks, rummelig garderobe, bord, sofagruppe, wi-fi, mp3-dockingstation, minibar, brusebad og toilet, badekåber samt hårtørrer. I suiterne kan du nyde mousserende vin på ankomstdagen og daglige snacks i kahytten.

Suiterne er på 19 m² plus balkon på 5 m².

Galleri

Skibsklass

Galapagos

Galapagos-klassen består tre luksusyachter til 100 passagerer. Yachterne tilbyder unikke krydstogter til Galapagos-øerne. På Galapagos får passagererne uforglemmelige oplevelser, og for den dyre- og naturinteresserede er det et regulært paradis. Disse all inklusive-krydstogter med god mad og service i topklasse er en fantastisk måde at opleve de vidunderlige Galapagos-øer på.