Op til 10.570 kr. i rabat pr. kahyt på krydstogter med Norwegian Cruise Line

Bestil krydstogt

Norwegian Cruise Line (NCL) er kendt for deres unikke koncept “Freestyle Cruising”, der giver gæsterne fuld frihed til at skræddersy deres ferie efter egne ønsker. I modsætning til mange traditionelle krydstogtrederier, hvor der er faste spisetider og formelle dresscodes, tilbyder NCL en afslappet atmosfære, hvor du selv bestemmer, hvornår og hvor du vil spise. Med et bredt udvalg af restauranter, fra eksklusive specialiteter til uformelle buffeter, er der noget for enhver smag.

Med destinationer over hele verden, herunder Middelhavet, Caribien, Alaska og Hawaii, tilbyder NCL et væld af oplevelser til søs og på land. Deres moderne flåde af skibe er udstyret med faciliteter som vandlande, teatre, kasinoer og spa-områder, så der er altid noget at lave ombord.

Uanset om du ønsker at slappe af ved poolen, tage på eventyr i eksotiske havne eller nyde gourmetmiddage, giver Norwegian Cruise Line dig fleksibiliteten til at gøre din ferie til en helt personlig oplevelse.

Lige nu får du op til 10.570 kr. pr. kahyt i rabat på udvalgte krydstogter med Norwegian Cruise Line. Vælg mellem et hav af afgange til Caribien, Europa, Hawaii, Sydamerika, Asien og Alaska.

Rabatten er fratrukken alle priser på vores hjemmeside.

Kombinér rabatten med More at Sea der du kan opgradere dit krydstogt med fire fordele som f. eks. drikkepakke og restaurantpakke.

Kan kombineres med More at Sea. Gælder kun ved nye bookinger og kan ikke kombineres med øvrige kampagner og rabatter.

1/10-28/10 2024