Få 750 kr. pr. person i rabat fly

Bestil krydstogt

Celebrity Cruises er et premium-rederi med et omfattende udvalg af tjenester inkluderet i krydstogtprisen. Rederiets ”Always included”-koncept betyder, at der udover grundpakken altid er inkluderet Classic drikkepakke, wifi-pakke og servicegebyrer til skibets besætning.

På krydstogterne kan du nyde en helt særlig form for luksus med moderne faciliteter, frisk design, innovative løsninger, personlig service, underholdning i verdensklasse og en afslappet atmosfære, der er perfekt for par og vennegrupper.

Nu kan du booke din krydstogt i Europa med Celebrity Cruises og spare 750 kr. pr. person på flybilletterne!

Nyd sommeren i Middelhavet med et stort udvalg af dejlige ruter at vælge imellem. Rabatten gælder for udvalgte krydstogter, så sørg for at booke i god tid for at få del i tilbuddet.

Flyv fra: København

Flyv til: Barcelona, Lissabon, Venedig, Bologna, Rom, Athen og Amsterdam

Kontakt KrydstogtCenter for at få mere information om flypriserne og book din drømmeferie i dag!

 

Tilbuddet gælder for nye bookinger foretaget efter 19. april 2023.  Tilbuddet kan kombineres med 75% rabat og exktra rabat. Flytilbuddet gælder kun for visse udvalgte flyselskaber. Direkte fly kan ikke garanteres. Flytilbuddet gælder ikke ”Back-to-Back” krydstogter, det vil sige, hvor to krydstogter i forlængelse af hinanden, kombineres til ét. Vi forbeholder os retten til at foretage ændringer.

19/4-6/7 2023