Få op til 1.050 kr. i rabat fly pr. person

Bestil krydstogt

Celebrity Cruises er et premium-rederi med et omfattende udvalg af tjenester inkluderet i krydstogtprisen. Rederiets ”Always included”-koncept betyder, at der udover grundpakken altid er inkluderet Classic drikkepakke, wifi-pakke og servicegebyrer til skibets besætning.

På krydstogterne kan du nyde en helt særlig form for luksus med moderne faciliteter, frisk design, innovative løsninger, personlig service, underholdning i verdensklasse og en afslappet atmosfære, der er perfekt for par og vennegrupper.

Nu kan du booke din krydstogt fra Florida med Celebrity Cruises og spare 1.050 kr. pr. person på flybilletterne!

Nyd den varme vinter i Caribien med et stort udvalg af dejlige ruter at vælge imellem. Rabatten gælder for udvalgte krydstogter, så sørg for at booke i god tid for at få del i tilbuddet.

Flyv fra: København

Kontakt KrydstogtCenter for at få mere information om flypriserne og book din drømmeferie i dag!

 

Tilbuddet gælder for nye bookinger foretaget efter 19. juli 2023.  Tilbuddet kan kombineres med 40% rabat og extra rabat. Flytilbuddet gælder kun for visse udvalgte flyselskaber. Direkte fly kan ikke garanteres. Flytilbuddet gælder ikke ”Back-to-Back” krydstogter, det vil sige, hvor to krydstogter i forlængelse af hinanden, kombineres til ét. Vi forbeholder os retten til at foretage ændringer.

3/8-3/10 2023