KrydstogtCenter lukker tirsdag den 23. juli kl. 14.00.

Love Boat Sale: Op til 40% rabat

Bestil krydstogt

Princess Cruises’ krydstogtskibe besejler flere destinationer end noget andet rederi. Der er bl.a. mulighed for krydstogter i Middelhavet og Caribien, til Alaska og Australien og gennem Panamakanalen. Skibene er kendt fra tv-serien Love Boat og byder på et stort udvalg af aktiviteter om bord, samtidig med at atmosfæren er lige så intim og personlig som på et mindre skib. Du kan se en film under stjernerne, slappe af i spaen, træne dit sving i golfsimulatoren og deltage i fester på dækket.

Opgrader dit krydstogt med Premium drikkepakke, wifi og forudbetalte serviceafgifter og meget mere fra 420 kr. pr. person pr. dag. Vælg priskod: Princess Plus eller Princess Premier vores online booking.

Læs mere om Princess Plus og Premier her >>

Op til 40% rabat

Hvis du har ventet på det perfekte tidspunkt til at tage på krydstogt med Princess Cruises, er det nu, du skal slå til. Med besparelser på op til 40% på udvalgte krydstogter kan du begive dig ud på et spontant eventyr.

Op til 40% rabat på et stort udvalg af krydstogter med Princess Cruises, herunder i Caribien, Middelhavet, Sydamerika og Alaska!

Kampagnen kan kombineres med opgradering til Princess Plus.

Gælder for individuelle reservationer på udvalgte krydstogter, Priserne er afhængige af tilgængelighed og kan ikke kombineres med andre tilbud Gælder kun for individuelle nye reservationer. Med forbehold for ændringer og trykfejl.

2/7-30/9 2024