Op til 4.000 euro i rabat hos Silversea

Bestil krydstogt

Silversea er et 6-stjernet rederi, der tilbyder all-inklusive krydstogter af høj kvalitet. På Silverseas krydstogter er alt muligt. Har du lyst til morgenmad på din egen balkon? Vil du bestille en champagne fra baren? Kunne du godt tænkte dig, at din minibar blev fyldt op med dine yndlingsdrikkevarer? Det kan alt sammen opfyldes – og det bedste er, at alle ydelser er inkluderet i krydstogtets pris!

På Silverseas krydstogter er servicen altid personlig. Din egen butler pakker din rejsetaske ud, hvis du vil have det, bestiller bord i skibets specialrestauranter og hjælper dig med at booke udflugter.

Op til 4.000 euro i rabat pr. suite på udvalgte krydstogter med Silversea med afrejse i 2024-2026.

Der er tusindvis af grunde til at sejle med Silversea, men fra nu og indtil udgangen af februar tror vi, at du vil synes om at få op til 20% i rabat! Oplev Afrika, Antarktis, Asien eller Europa på 1. klasse.

Vælg mellem smukke havne i Middelhavet, spændende destinationer i Nordeuropa eller underværker fra UNESCO’s verdensarvsliste i Afrika, Det Indiske Ocean eller de enorme polarområder i Antarktis. Silverseas moderne flåde besøger 6 forskellige kontinenter og en bred vifte af eksotiske destinationer.

Port-to-port inkluderer ikke fly hotel og transfer.
Door-to-door inkluderer alle transfers, eventuelt hotel samt fly på økonomiklasse.

Rabatten er fratrukken alle priser på hjemmesiden. 

Tilbuddet gælder for nye bookinger. Tilbuddet kan ikke kombineres med andre kampagner, medmindre andet er angivet. Vi forbeholder os retten til at foretage ændringer.

1/6-31/7 2024