26.10.2022

Et krydstogtskib for hele familien – sådan ser det længe ventede Icon of the Seas ud

Bestil krydstogt

Et fantastisk nyt skib bygges i Finland!

Vidste du, at verdens største krydstogtskib i øjeblikket er ved at blive bygget i Åbo? Royal Caribbeans nye Icon of the Seas er endnu større end selskabets seneste skib, Wonder of the Seas. Wonder har plads til knap 7.000 passagerer, men Icon rummer helt op til 7.600 passagerer!
Skibet bliver færdigt i 2024, men vi har fået et første glimt af, hvordan det nye skib kommer til at se ud. Det er tydeligt, at Icon of the Seas er specielt rettet mod familier. Skibet er fyldt med aktiviteter for hele familien i den stil, som vi kender fra Royal Caribbean, og jo større skibet er, jo flere ting kan du lave! Så der er ingen risiko for at kede sig på et krydstogt ombord på dette enorme skib.

Icon of the Seas-krydstogter er allerede nu åbnet for salg hos KrydstogtCenter! Vil du være blandt de første til at booke et krydstogt på dette nye fantastiske skib? Se alle sejlruter og priser nedenfor. Vores krydstogtspecialister hjælper dig gerne med at planlægge og bestille din krydstogtferie. Se resten af artiklen om Icon of the Seas-rejser i Caribien.

Højdepunkter på Icon of the Seas

Hvordan vil dette nye skib se ud? Det er helt sikkert et spørgsmål, som mange krydstogtentusiaster har i tankerne. Her er et par spændende detaljer fra Icon of the Seas.

1. Det største vandland på havet

Category 6 er det største og sjoveste vandland på havet!

Du finder op til seks farverige vandrutsjebaner for enhver smag. Tag turen ned ad de vilde vandrutsjebaner Frightening Bolt og Pressure Drop på egen hånd, konkurrér med en ven i Storm Chasers tvillinge-rutsjebanen eller tag hele familien med på en flåde gennem Hurricane Hunter og Storm Surge!

2. Swimmingpools for alle

På dæk 15 ligger Hideaway infinity-poolen.

Ud over seks vandrutsjebaner har Icon of the Seas hele syv swimmingpools. Og selvfølgelig skal verdens største krydstogtskib også have den største pool!
Der er plads til alle i Royal Bay-swimmingpoolen. Der er også spabade og masser af liggestole i pool-området. På ”strand-siden” af poolen (ja, det ligner en rigtig strand!) finder du Waters Edge-poolen for hele familien. 15 dæk længere oppe, højt over Surfside-poolen, ligger Hideaway infinity-poolen. Hvis du er bange for højder, skal du ikke springe ud i denne pool! Cove Pool er et godt valg for dem, der ønsker en mere afslappet dag ved poolen.
Skibet har også sine egne pool-områder for voksne. Swim & Tonic Pool Bar er stedet, hvor du kan nyde en dag med din yndlingscocktail, mens pool-området Cloud 17 kun er tilladt for gæster over 16 år. The Grove er suitegæsternes eget private pool dæk.

3. Det nye Surfside-område

Den farverige Surfside-strand og de tilstødende kahytter er det perfekte sted for familier med børn.

Det er et selvstændigt ”nabolag” på skibet, som er designet for familier, og der er så meget at lave her, at I nemt kan bruge en hel dag i området. I dette nabolag finder du blandt andet børnevandlandet Splashaway Bay, fem spisesteder, en spillehal og en karrusel med strandtema.

4. AquaDome med vandfald og akrobatik

 

I midten af AquaDome er der et vandfald i fem etager.

De af vores gæster, der har rejst på Royal Caribbeans skibe i Oasis-klassen, vil være bekendt med AquaTheatre og de forbløffende shows med vandakrobatik. På Icon of the Seas er AquaTheater blevet til AquaDome! De akrobatiske forestillinger krones af et fem etager højt vandfald, der bevæger sig i takt med de udøvende kunstnere. Under kuplen finder du ud over teatret også nye spisemuligheder og et stilfuldt loungeområde.

5. Ultimate Family Townhouse

Denne overdådige suite er enhver families drømmeferiehjem lige ved kanten af Surfside Beach!

Der er kun én af disse eksklusive suiter om bord. I mellemetagen finder du din egen lille biograf, en rummelig lounge og en balkon, der går hele vejen rundt om skibets agterstavn med privat jacuzzi og spiseborde. Der er både soveværelser med eget badeværelse til voksne og børn på øverste etage i suiten. Fra øverste etage kan du også tage på suitens rutsjebane ned til etagen under! På den nederste etage i suiten kan du spille bordtennis eller nyde dagen på din egen terrasse. Og ja, du læste rigtigt. Ultimate Family Townhouse Suite har tre etager!

Vidunderlige familiekrydstogter til Caribien

Icon of the Seas begynder sin første krydstogtssæson i Caribien i januar 2024 og sejler syv-nætters ruter fra Miami til både det østlige og vestlige Caribien. Og selvfølgelig vil hver krydstogt blive kronet med et besøg på Royal Caribbeans private ø CocoCay. Find din favoritrute nedenfor!

En uges krydstogt i det østlige Caribien

Miami – Phillipsburg, St. Maarten – Charlotte Amalie, St. Thomas – CocoCay – Miami

En uges krydstogt i det vestlige Caribien

Miami – Roatan – Honduras – Costa Maya – Cozumel – CocoCay – Miami

En uges krydstogt i det østlige Caribien

Miami – Basseterre, St. Kitts – Charlotte Amalie, St. Thomas – CocoCay – Miami

Skynd dig at bestille!

Da der er tale om et helt nyt skib, er det meget populært, og de første sejladser bliver hurtigt udsolgt! Du kan nemt bestille online eller ved at kontakte os via e-mail eller telefon.

E-mail: info@krydstogtcenter.dk
Telefon: 78 70 05 25

Prisen på krydstogtet inkluderer:

  • Kahyt med høj standard
  • Mulighed for at spise døgnet rundt
  • Iste, juice (morgenmad og buffet), kaffe og isvand
  • Swimmingpools og boblebade
  • Stort fitnesscenter med havudsigt
  • Dygtigt personale og aktiviteter tilpasset til børn
  • Bredt udvalg af underholdning, f.eks. teater, standupcomedy og levende musik
    Stort udvalg af restauranter, barer og lounger om bord
  • Alle skatter og havneafgifter

At booke et krydstogt hos os er enkelt. Du kan lave en reservation via vores online booking eller ved at kontakte vores kundeservice via e -mail, chat eller telefon. Reservationen er helt uforpligtende, da den først vil blive bekræftet efter forudbetaling af krydstogtet.

Depositum for et krydstogt med Royal Caribbean er 2.000 kr. pr. person. Resten af betalingen skal være KrydstogtCenter i hænde senest 65 dage før afrejsedagen. Ved bookning derefter skal hele beløbet betales samtidig med bookningen.

KrydstogtCenter er en del af det finske privatejede selskab Travel Specialist Group. Vi er specialiserede på krydstogter, og har et af de største udbud af online rederier på det nordiske marked.
Vi opkræver intet servicegebyr for bestillinger af krydstogter, så de kan bookes hos KrydstogtCenter til samme pris og indimellem endda billigere end på de forskellige rederiers egne hjemmesider.

Vi elsker krydstogter, og har sejlet med de fleste rederier. Hos os er du i sikre hænder ved bestilling af dit drømmekrydstogt.
KrydstogtCenters prisgaranti garanterer at du hos os får dit krydstogt til markedets bedste pris.
Har du SAS Eurobonus eller Finnair Plus optjener du bonuspoints på alle vores krydstogter!

Forrige artikel

9.6.2022

Smag på hele verden ombord

På et krydstogt bliver du ikke alene sejlet rundt fra havn til havn og oplever nye spændende destinationer, du får også muligheden for at tage på en kulinarisk rejse verden rundt, imens du er ombord.

Læs mere : Smag på hele verden ombord

NNæste artikel

4.12.2022

Livet ombord

Hvad laver man ombord på et krydstogtskib? Fra tidlig morgen til sen aften gør skibets underholdningsteam alt for at give dig gode, sjove og lærerige oplevelser med hjem, og der er masser af aktiviteter at vælge imellem.

Læs mere : Livet ombord