KrydstogtCenter lukker tirsdag den 23. juli kl. 14.00.
4.12.2022

Livet ombord

Bestil krydstogt

Livet ombord på et krydstogtskib

På et krydstogt kan du blive underholdt fra morgen til aften

”Keder man sig ikke på et krydstogt?”

Det spørgsmål bliver vi ofte stillet – af venner og bekendte, familie, og af nye kunder, der ikke har prøvet at være på krydstogt endnu.
Det korte svar er ”nej”. Med et udråbstegn bagefter!
Eller.
”Jo”, du kan kede dig, hvis du gerne vil og hele ideen med at tage på krydstogt måske netop er at sidde i en dækstol og falde i staver, mens du kigger ud over havets mange blå nuancer og lader tankerne flyve mod horisonten. Og er det tilfældet, er det selvfølgelig helt ok at kede sig!

Men ellers er der masser at lave på et krydstogtskib, også når skibet er på havet hele dagen, og du måske har en eller flere ”sea days” i træk. Fra tidlig morgen til sen aften gør skibets besætning og store underholdningsteam alt for at give dig gode, sjove og lærerige oplevelser med hjem – udover alt det du oplever, når du er i land.
Dagene ombord er én lang parade af aktiviteter, underholdning, foredrag og musik. Faktisk er det umuligt at nå det hele, og en gang imellem kan du blive ramt af det, der med et glimt i øjet kaldes ”cruise-stress”- for der er så meget at lave og så meget, du gerne vil nå!

Hver dag for du et udførligt program over morgendagens aktiviteter, underholdning og shows.

 

Programmet indeholder også vigtig og praktisk information om åbningstider, hvornår skibet lægger til kaj på næste destination, vejrudsigten og anden praktisk information.

 

Hver aften leverer din kahyts-steward morgendagens program direkte til kahytten. ”Freestyle Daily” hedder det på Norwegian Cruise Line, ”Today” hos Celebrity Cruises og ”Cruise Compass” hos Royal Caribbean. Fælles for dem alle er, at de er udførlige programmer, der udover spisetider i restauranterne og åbningstider i barerne, giver dig detaljeret information om alle dagens aktiviteter, lige fra morgengymnastikken, bridgeturneringen og danseundervisningen, til aftenens show i teatret, live-musik i barerne, film i biografen eller det sene stand-up show.

Et lille tip: Tag en overstregningstusch med hjemmefra og sæt streger i programmet ud for det, der lyder sjovt eller spændende, det gør det nemmere at planlægge dagen!

 

Der sker noget hele tiden på et krydstogtskib, og der er aktiviteter for alle. Langt de fleste aktiviteter er inkluderet i rejsens pris. Du betaler kun ekstra for enkelte arrangementer som for eksempel bingo, vinsmagning, holdundervisning i fitness-centret, etc.

KrydstogtCenter giver dig herunder et lille indblik i, hvordan dagsprogrammerne kan se ud, og hvad der er af muligheder for aktivitet. Og hold nu godt fast, for der er fart på!
Et kig i dagsprogrammet på Norwegian Getaway den 18. juli i år afslører, at der for de morgenfriske er ”Morning Stretch Class” allerede klokken 7 efterfulgt af gigantskak- og Shuffleboard-turneringer på dækket fra klokken 8. En time senere er der ordleg på storskærm i en af salonerne, efterfulgt af quiz samme sted, og lidt efter – i teatret – foredrag om den Dominikanske Republik, som skibet anløber dagen efter. På samme tid, et andet sted i skibet, er der seminar om kikkerter og optisk teknologi, mens nogle af skibets kokke klokken 10.30 i skibets atrium demonstrer, hvordan man laver sushi. Efterfulgt af kunstauktion, foredrag med skibets kahytschef, Blackjack-intro i kasinoet, DJ-musik ved poolen, introduktion til akupunktur, mere quiz og et seminar om hvordan du tager bedre billeder med din mobiltelefon. Og så er vi ikke engang nået til frokost endnu!

 

 

 

Du sætter selv tempoet ombord. Og måske du allerhelst vil dase på en solseng med den smukkeste udsigt og blot lade tankerne flyve.

 

Programmet fortsætter i samme mangfoldige tempo om eftermiddagen. På alle skibe. Det bekræfter et blik i programmet fra et tidligere krydstogt med MSC Meraviglia, hvor eftermiddagen byder på ”Rock Classics”-musik i skibets atrium klokken 13, et yoga-hold klokken 14 efterfulgt af underholdning med en jazz-kvartet i en af barerne, video-quiz i en anden bar, ”crazy games” og ”superquiz” på pool-dækket og undervisning i latinamerikansk dans. Og nu vi er ved dét med at få pulsen lidt op: Der er rig mulighed for at holde dig i form på et krydstogt, for eksempel i fitness-centret, på klatrevæggen eller løberuten – læs mere om dette i vores artikel her.

 

 

 

Aftenerne ombord på et krydstogtskib er en perlerække af underholdning – fra stille jazz-musik i baren til store musical-shows i teatret og dans og musik i natklubben.

 

Om aftenen skrues der ekstra meget op for underholdningen. Efter middagen – for maden er jo et kapitel for sig på et krydstogt… det kan du læse meget mere om her – er der live-musik flere steder i skibet gennem hele aftenen – alt lige fra jazz-sangerinder og underholdende piano-shows til rock-bands og store latinamerikanske orkestre. I teatret er der oftest show hver aften med internationalt anerkendte sangere, tryllekunstnere eller dansere, og på de større skibe spilles tilmed store Broadway-musicals i imponerende produktioner. Hvis altså ikke du er mere til karaoke i pubben, en drink i solnedgangen på dækket, eller en stille bog i biblioteket.
Du sætter selv tempoet og vælger til og fra. Og uanset hvordan du vælger, kan vi garantere, at du ikke kommer til at kede dig.
Med mindre, selvfølgelig, at du gerne vil.

God fornøjelse – i morgen er der et nyt program!

Forrige artikel

26.10.2022

Et krydstogtskib for hele familien – sådan ser det længe ventede Icon of the Seas ud

Et fantastisk nyt skib bygges i Finland Vidste du, at verdens største krydstogtskib i øjeblikket er ved at blive bygget i Åbo? Royal Caribbeans nye Icon of the Seas er endnu større end selskabets seneste skib, Wonder of the Seas. Skibet bliver færdigt i 2024, men vi har fået et første glimt af, hvordan det nye skib kommer til at se ud.

Læs mere : Et krydstogtskib for hele familien – sådan ser det længe ventede Icon of the Seas ud

NNæste artikel

4.12.2022

Stort eller lille… hvilket skib skal du vælge?

Kæmpestore ”mega ships” med vandland, gokartbaner og 20 forskellige restauranter eller små skibe med færre aktiviteter til gengæld for en mere intim og personlig stemning? Det kan være svært at vælge… Vi guider dig her!

Læs mere : Stort eller lille… hvilket skib skal du vælge?