KrydstogtCenter lukker tirsdag den 23. juli kl. 14.00.

30 % rabat på krydstogter med Celebrity Cruises

Bestil krydstogt

Celebrity Cruises storslåede skibe sejler i hele verden, bland andet i Middelhavet Caribien, Asien og Australien. Disse krydstogter er perfekte til par og grupper af venner, og her får I en helt ny form for luksus: moderne kahytter, frisk design, innovative løsninger, personlig service, underholdning i verdensklasse og en afslappet atmosfære.

Nu får du 30 % rabat på et stort udvalg af krydstogter over hele verden. Kampagnen kan kombineras med rabat på fly til Europa og Caribien.

Rabatten er fratrukket på alle vores priser på hjemmesiden.

Gør din krydstogtoplevelse endnu mere komplet ved at tilføje en ”All Included”-pakke.

“All Included” inkluderer:

  • Classic drikkepakke: Drikkevarer op til 10 dollar per drink (gæster under 18/21 får alkoholfri drikkepakke)
  • Wifi: Ubegrænset brug af ”Basic Wifi” for alle i kahytten. Surf på net, tjek e-mail og kom på sociale medier

Du kan se priserne for ”All Included” direkte i vores online booking. Når du vælger din kahyt, kan du vælge prisen med eller uden pakken. ”All Included”-kahytter er markeret med teksten “All Included” efter kahytsnavnet. For eksempel “08 Udvendig kahyt / All Included”

Tilbuddet gælder for nye bookinger. Tilbuddet gælder ikke for Alaska Cruise Tours eller krydstogter til Galapagos-øerne. Tilbuddet kan ikke kombineres med andre kampagner, medmindre andet er angivet. Vi forbeholder os retten til at foretage ændringer.

16/7-2/9 2024