KrydstogtCenter lukker tirsdag den 23. juli kl. 14.00.
19.9.2023

Verdens største krydstogtskib bygges i Åbo

Bestil krydstogt

Hilsener fra værftet i Åbo (Turku)! KrydstogtCenters team fik en enestående mulighed for at besøge byggepladsen for verdens største krydstogtskib byggeplads og opleve det spektakulære byggeri på tætteste hold – og der bliver noget at glæde sig til! Icon of the Seas, der er under opførelse på Meyer Turku-værftet, er en ægte manifestation af finsk ekspertise og innovation; skibet er imponerende 365 meter langt og 65 meter bredt! Når det er færdigt, vil skibet have verdens største havvandspark, adskillige gågader og ”nabolag” samt syv swimmingpools. Det er utroligt, at sådan en kæmpe konstruktion bygges netop i Finland! Og endnu mere utroligt, at dette store skib kan sejle under Storebæltsbroen på vej på sin første tur, der skal bringe skibet over Atlanterhavet.

Royal Caribbeans nye flagskibs byggeprojekt nærmer sig sin afslutning. Det enorme skib er allerede 90% færdigt, selvom det måske ikke helt ser sådan ud på billederne. Skibets indre bliver dog hurtigt opført, og Icon of the Seas har allerede været på en uge lang testsejlads i Østersøen. Mod slutningen af året vil Icon of the Seas sejle til Miami og begynde sine krydstogter i Caribien i januar 2024.

Bag kulisserne
KrydstogtCenters Antti og Petri delte nogle af deres favoritbilleder fra turen. Se højdepunkterne fra rundvisningen nedenfor!

Antti og Petri nød besøget på Meyer Turku-værftet.

 

Skibets strukturer er allerede færdige, men overfladeafslutningen er stadig i gang.

 

De af vores gæster, der har rejst på Royal Caribbeans skibe i Oasis-klassen, vil være bekendt med AquaTheatre og de forbløffende og imponerende shows med vandakrobatik. På Icon of the Seas er AquaTheater blevet til AquaDome!

 

Der blev givet en visuel præsentation af de mange elementer i indretningen – og der bliver noget at glæde sig til!

 

I skibets kahytter var der endnu ingen senge, men overfladerne skinnede af nyhedens glans.

 

Der bygges verdens største vandland på skibet.

 

Skibets gågade tager form.

 

Udefra ser skibet allerede næsten færdigt ud.

 

Er du interesseret?
Krydstogterne med Icon of the Seas kan bestilles allerede til nu, og der er allerede fuld gang i salget. Book dit eget krydstogt nemt på vores hjemmeside, eller kontakt os via e-mail, telefon eller chat. Du kan finde yderligere information om skibet på vores hjemmeside.

Forrige artikel

8.1.2023

100 tips og gode råd til dit krydstogt

Skal du huske en hårtørrer, kan man bestille morgenkaffe på balkonen, og hvad er den bedste drink til solnedgangen over havet? Vi giver dig her vores ultimative liste med 100 tips og gode råd til din bedste ferie!

Læs mere : 100 tips og gode råd til dit krydstogt

NNæste artikel

30.10.2023

Sådan er et krydstogt i Alaska – Antti fra KrydstogtCenter deler tips og gode råd fra sit krydstogt

Forestil dig et øjeblik disse scener: En glitrende gletsjer i alle nuancer af blå passerer forbi, mens du længere væk ser store skove af nåletræer. En hvalhale stiger op fra havet, mens havørne vogter over det hele fra toppen af fyrretræerne. På en krydstogtrejse i Alaska er alt dette muligt! Antti fra KrydstogtCenter tog sin første Alaska krydstogtrejse om sommeren, og han blev så begejstret for det, at han ønskede at dele sine tips til planlægning af et Alaska- krydstogt her på KrydstogtCenters blog.

Læs mere : Sådan er et krydstogt i Alaska – Antti fra KrydstogtCenter deler tips og gode råd fra sit krydstogt